Politică de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Informare privind protectia datelor personale
Contact: 0728 55 65 95 Adina Rachiteanu / office@armedicalcosmetic.ro

S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.armedicalcosmetic.ro , respectă caracterul privat si securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site.

Site-ul www.armedicalcosmetic.ro se angajează sa vă respecte confidențialitatea, respectând toate legile si reglementările aplicabile protecției datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”). Prezenta politică (alături de Termenii si Condițiile prezentului site web si orice alte documente la care se face referire in conținutul acestei politici) are ca scop să vă ofere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectam de la utilizatorii site-ului si modalitatea de prelucrare de către noi.

Date de identificare companie care administrează site-ul www.armedicalcosmetic.ro. Operatorul de date este ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL, o societate cu răspundere limitata de naționalitate romana, cu sediul în: Str. N.Titulescu, Nr. 9, Bacău, Jud. Bacău, înregistrată la Registrul Comerțului Bacău, sub nr. J04/230/2003, cod unic de înregistrare RO 15266478.

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE pentru protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („Regulamentul” sau “GDPR”) va fi aplicat în toate statele Uniunii Europene.

Prin Politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal („Politica de Prelucrare a Datelor” sau „Politica”) prezentată mai jos dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web www.armedicalcosmetic.ro (“site web” sau “magazin online”) sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerata si va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale sa fie folosite de S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL, in conformitate cu scopurile menționate mai jos. Daca nu doriți ca datele dumneavoastră sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizați.

Ce sunt datele personale

Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele ) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a vă transmite oferte personalizate). Anumite informații sunt mai puțin evidente (cum ar fi preferințele și obiceiurile dumneavoastră la cumpărături, IP-ul computerului dumneavoastră), dar asociate cu persoana dumneavoastră, ne ajută să vă putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.

Scopul colectării datelor

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL.

S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terți daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna-credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozițiile legale; protejarea si apărarea drepturilor de proprietate ale S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL si ale site-ului www.armedicalcosmetic.ro; acționarea in circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Prestarea serviciilor S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL în beneficiul tău

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

  1. Crearea și administrarea contului în cadrul magazinului online www.armedicalcosmetic.ro;
  2. Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  3. Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
  4. Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  5. Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  6. Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dumneavoastră cu privire la comenzile dumneavoastră sau la bunurile și serviciile oferite de S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL și dumneavoastră, agreat prin acceptarea Termenilor și condițiilor, la plasarea comenzii online. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Pentru concursurile online derulate pe site sau pe platformele social media colectăm adresa dumneavoastră de e-mail. Cel mai des organizăm concursuri pe pagina oficială de Facebook și pe pagina oficială de Instagram AR Medical Cosmetic unde colectăm, în funcție de campanie, următoarele date necesare participării la concurs, respectiv, pentru validarea câștigătorilor prin random.org: nume și prenume, adresa de e-mail, sau număr telefon. Dacă sunteți câștigător, vom menționa numele și prenumele sau numele profilului folosit la înscrierea în concurs pe paginile oficiale AR Medical Cosmetic din social media sau pe site-ul nostru www.medicalcosmetic.ro.

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri prezentate mai jos. Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.armedicalcosmetic.ro, implică efectuarea de programări on-line pe site-ul www.armedicalcosmetic.ro si necesită furnizarea informațiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.armedicalcosmetic.ro în următoarele scopuri:

  • contactarea prin email și/sau telefon pentru a confirma programarea, a solicita mai multe informații sau a prezenta produsele si serviciile oferite;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite instituțiilor abilitate fără consimțământul dumneavoastră in caz de litigii/dispute privind fraudele.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrării in următoarele scopuri:

  • publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL.
  • realizarea de informări in scopuri proprii;
  • realizarea de rapoarte si analize;

Terții care utilizează datele utilizatorilor din site

* Google Analytics care preia date privind vizita pe site (pagini vizitate, browser folosit, acțiuni in site, adresa IP);

Modalitatea de exercitare a drepturilor: email – vânzări@armedicalcosmetic.ro

Modificari, actualizări, ștergerea datelor – Contact: 0728 55 65 95 Adina Rachiteanu / office@armedicalcosmetic.ro

CUM PROTEJAM NOI INFORMAȚIA COLECTATĂ DE LA DVS

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi.

Ne asigurăm că accesul la datele dumneavoastră de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia. După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

  • Furnizorilor de servicii de curierat.
  • Furnizorilor de servicii de plată/bancare.
  • Furnizorilor de servicii de marketing.
  • Furnizorul care ne asigură servicii de stocare a datelor.

S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL. nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre nici un utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă.
S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL. nu vă va cere niciodată parola conturilor dvs. în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim să nu dezvăluiți această parolă peroanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiți să dați click pe „deconectare” / „log off” / „sign out” din contul dvs. în Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL. la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a acestora. Vă recomandăm, de asemenea, să închideți fereastra browser ului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. în site-urile sau serviciile furnizate de S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL.
Aceste recomandări sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondența dvs. atunci când lucrați într-o rețea de computere aflată într-un loc public (cafe-internet, Wi-Fi-uri publice, etc).
Din păcate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură.

În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL, nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm, așadar, că orice informație trimisă către noi se va face pe propriu dvs. risc.

În momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs. însă, vă garantam că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația română și cea europeană în vigoare.

Pentru a vă oferi produse personalizate intereselor și preferințelor dumneavoastră, prelucrăm anumite date cu unii parteneri care ne ajută să vă adresăm ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a vă transmite oferte personalizate prin reclame țintă cu ajutorul funcției de audiențe personalizate pe liste de clienți, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a vă transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentală online derulate cu Google AdWords. Modul în care Facebook sau Google prelucrează datele dumneavoastră este prezentat în tabelul din această Politică de prelucrare a datelor.

Marketing

Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dumneavoastră, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dumneavoastră de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dumneavoastră și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dumneavoastră pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai jos, să oprim prelucrarea datelor cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dumneavoastră.

De asemenea pe site-ul web utilizăm și serviciile Facebook de audiență personalizată creată cu ajutorul datelor pixelului dumneavoastră. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Facebook, Noi și Google putem identifica faptul că a-ți dat click pe anunțul nostru publicitar din Facebook și a-ți fost redirecționat către site-ul Magazinului Online. Datele colectate de Facebook servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind succesul și utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook.

Mai multe detalii despre transmiterea de oferte personalizate pe Facebook prin utilizarea serviciului de audiențe personalizate bazate pe liste de clienți privind scopurile, modul de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal de către Facebook și pentru setări de protecție a sferei dumneavoastră private pe Facebook, puteți consulta în Politica de confidențialitate a Facebook centrul de ajutor pentru promotori.

În cazul în care a-ți optat pentru abonarea la newsletter, adresa dumneavoastră de e-mail va fi folosită de sistemul nostru de expediere a acestui serviciu. În general ve-ți primi 4 sau maxim 5 e-mailuri lunar, cu scopul de a vă informa cu privire la promoțiile din perioada respectivă, produse noi lansate, articole prezentate pe site etc. Puteți oricând să vă dezabonați de la primirea newsletter-ului sau să modificați datele furnizate la abonare vizitând link-urile din orice newsletter-ul primit. S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL trimite e-mail de tip newsletter doar persoanelor care s-au abonat folosind opțiunea de abonare de pe site-ul www.armedicalcosmetic.ro prin introducerea adresei de e-mail la care se dorește primirea newsletter lor. Prin abonarea la newsletter vă exprimați acordul de a primi lunar e-mailuri de tip newsletter, până la momentul dezabonării.

CUM PUTEM CORECTA ERORILE DIN DATELE COLECTATE DE LA DVS.

Dacă vă creați un cont la unul dintre serviciile noastre, vă putem trimite un e-mail de confirmare prin care să vă oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o și va descrie modalitățile prin care dvs. puteti modifica sau șterge datele contului pe care tocmai l-ați creat. Vă recomandăm să păstrați acest e-mail de confirmare, mai ales că acesta conține și informații care vă pot fi utile atunci când apar probleme în accesarea serviciilor noastre.

Publicitate comportamentală on-line

Pe baza navigărilor și comportamentului dumneavoastră în Magazinul Online, monitorizat prin cookie-uri, vă vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care vă pot interesa.

Dacă nu dorești să participi la monitorizarea prin cookie-uri în scopul transmiterii de reclame (bannere) on-line pe baza intereselor tale, poți refuza setarea în acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactivează în general setarea automată de module cookie. Poți de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor servicii browser (de ex. Google), setând browser-ul tău în așa fel încât modulele cookie ale domeniului respectiv să fie blocate.

Atunci când vizitezi site-ul www.armedicalcosmetic.ro și vă autentificați în contul de client, mai colectăm cu ajutorul cookie-urilor și date obținute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de dumneavoastră („dispozitivul”), informații cu care vă putem identifica online („identificatori online”), și pe care le utilizăm la profilare în scop de marketing direct:

  • Adresa IP;
  • Browser-ul de internet pe care îl utilizați și versiunea sistemului de operare al dispozitivului;
  • Date de protocol HTTP/HTTPS;
  • Durata vizitei/ activității pe website-ul Magazinului Online;
  • Locația generală a dispozitivului (dacă este activată geo-localizarea) de pe care vă conectați la site-ul Magazinului Online.
    [Vă rugăm să rețineți că majoritatea dispozitivelor vă oferă opțiunea de a dezactiva serviciile de geo-localizare chiar din setările dispozitivului respectiv]

[„Cookie-uri” – sunt fișiere pe care un server le trimite dispozitivului dumneavoastră, plasate pe site-ul Magazinului Online sau prin descărcarea/ utilizarea aplicației mobile Scopul și modul în care prelucrăm cookie-uri sunt detaliate în Politica de utilizare a cookies, disponibilă mai jos].

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră?

Vom păstra datele dumneavoastră doar atât timp cât dețineți un cont de client și/sau continuați să faci cumpărături în Magazinul Online. Dacă vă dezactivați contul de client din Magazinul Online și ne solicitați în mod expres ștergerea totală, datele asociate contului dumneavoastră de client vor fi șterse astfel încât să nu mai puteți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele dumneavoastră pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim.

În acest fel vă vom asigura controlul deplin asupra datelor dumneavoastră personale. Vom colecta și prelucra din nou datele dumneavoastră dacă ni le veți oferi din nou în website-ul Magazinului Online.

Pentru scopurile pentru care ne-ați oferit acordul la prelucrarea datelor, (ex: abonarea la newsletter), vom prelucra datele dumneavoastră cu privire la respectivul scop până când vă retrageți consimțământul privind prelucrarea în scopul respectiv, cu excepția cazului în care suntem obligați să menținem aceste date pentru o perioadă mai lungă potrivit legii.

CE DREPTURI ŞI OPȚIUNI AVEȚI CU PRIVIRE LA DATELE DUMNEAVOSTRĂ

Dorim să ne asigurăm că în orice moment aveți controlul deplin asupra datelor dumneavoastră și că vă puteți exercita efectiv drepturile și opțiunile pe care le aveți potrivit GDPR.

Pentru a ne asigura că aveți controlul efectiv al datelor dumneavoastră, vă informăm că aveți următoarele posibilități bazate pe tehnologiile pe care le aveți la dispoziție:

  • puteți gestiona din contul de client accesarea, rectificarea sau ștergerea directă a unor datele disponibile în contul dumneavoastră de client în Magazinul Online;
  • veți putea șterge cookie-urile sau istoricul navigărilor din setările website-ului Magazinului Online; în plus, puteți alege să modificați setările browser-ului pe care îl folosiți astfel încât să restricționați urmărirea de către cookie-uri a comportamentului dumneavoastră în Magazinul Online (totuși, aceste restricționări vă pot afecta experiența de navigare în Magazinul Online);
  • platformele social media și motoarele de căutare (de ex. Google sau Facebook) vă oferă posibilitatea de a gestiona diverse opțiuni privind modul în care alegeți să vă prelucreze datele.

În plus acestor opțiuni, GDPR vă oferă, în calitate de persoană vizată, drepturile descrise mai jos. Înainte de a da curs oricărei solicitări privind drepturile dumneavoastră, ne vom asigura că sunteți titularul datelor cu privire la care alegeți să vă exercitați aceste drepturi, iar pentru acest scop vă putem solicita unele informații/ date pentru a verifica identitatea dumneavoastră, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea dumneavoastră. Corespondența pe care o vom purta cu dumneavoastră o vom putea păstra pentru a asigura că ținem evidența solicitărilor și răspunsurilor privind drepturile dumneavoastră.

Dreptul de a fi informat. Aveți dreptul de a primi informații clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră, inclusiv detalii privind drepturile dumneavoastră, în calitate de persoană vizată. Aceste informații despre datele, scopul și modul în care noi prelucrăm datele dumneavoastră sunt incluse și în această Politică.

Dreptul de acces la date. Aveți dreptul de a accesa datele pe care le prelucrăm despre dumneavoastră, fără a percepe vreun fel de taxă la primele furnizări de date. Dacă veți avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate și nejustificate. Pentru a vă exercita dreptul de acces, ne poți trimite solicitarea ta prin e-mail la adresa office@armedicalcosmetic.ro.

Dreptul la rectificarea datelor. În cazul în care identificați că datele dumneavoastră pe care le prelucrăm sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne puteți trimite o solicitarea de rectificare la adresa de e-mail office@armedicalcosmetic.ro.

Dreptul de a vă opune marketing-ului direct. Vă puteți opune oricând și dezabona la comunicările noastre de marketing direct în orice moment. Puteți face acest lucru ușor prin a da click pe linkul „dezabonare” în orice e-mail pe care le vom trimite către dumneavoastră. Retragerea consimțământului (prin dezabonare sau solicitare scrisă) nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim. Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale prevalează față de acest interes.

Dreptul de ștergere a datelor (dreptul de a fi uitat). Aveți dreptul de a ne solicita ștergerea datelor dumneavoastră în oricare dintre situațiile următoare:

  1. datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;
  2. vă retrageți consimțământul pe baza căruia am prelucrat datele dumneavoastră și nu există un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;
  3. vă opuneți prelucrării datelor atunci când prelucrăm datele în scop de marketing direct (inclusiv, profilarea în scop de marketing direct),
  4. vă opuneți prelucrării datelor bazat pe interesul nostru legitim și nu putem să demonstrăm că avem motive legitime care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră;
  5. datele personale sunt prelucrate contrar legii;
  6. datele personale trebuie șterse pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale. Acesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea dumneavoastră de ștergere a datelor dacă: (i) suntem ținuți să ne conformăm unor obligații legale de a păstra datele; sau (ii) dacă datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre în justiție. Puteți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail: office@armedicalcosmetic.ro

Dreptul de a restricționa prelucrarea. Aveți dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării datelor în una din situațiile descrise mai jos.

  1. exactitatea datelor este contestată de dumneavoastră (persoană vizată), pentru o perioadă care ne va permite să verificăm corectitudinea datelor;
  2. prelucrarea datelor este ilegală iar dumneavoastră (persoana vizată) vă opuneți ștergerii datelor și ne solicitați restricționarea prelucrării acestor date;
  3. nu mai avem nevoie de datele dumneavoastră, dar acestea sunt solicitate de dumneavoastră (persoana vizată) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;
  4. dumneavoastră (persoana vizată) ridicați unele obiecții cu privire la prelucrarea datelor bazată pe interesele noastre legitime, în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului le depășesc pe cele ale persoanei vizate (adică ale dumneavoastră).

Puteți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail: office@armedicalcosmetic.ro

Dreptul de portabilitate. Atunci când prelucrăm datele dumneavoastră în baza consimțământului sau executării contractului, și în mod automat, veți avea dreptul să ne solicitați transferul datelor dumneavoastră: (a) către dumneavoastră sau (ii) către un alt operator indicat de dumneavoastră. Cea de-a doua situație presupune că aveți opțiunea de a ne solicita transmiterea datelor asociate contului de client către un alt operator de date (de ex. către un operator care administrează un alt website de magazin online). Mai exact, veți putea solicita doar portarea datelor cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ați furnizat direct în mod activ (exceptând orice date derivate sau create/ dezvoltate de S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL, cum ar fi spre ex. un profil de client). Puteți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail: office@armedicalcosmetic.ro. Vom transmite datele dumneavoastră solicitate conform celor precizate aici într-un format structurat și care permite reutilizarea datelor (de ex. în format XML, JSON, CSV).

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate. Puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și puteți contesta decizia.

Dreptul de a face plângeri la autoritatea de supraveghere. Aveți dreptul să depuneți orice plângeri în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P.”) asupra modului în care noi prelucrăm datele dumneavoastră personale. Totuși, sperăm că veți decide să vorbiți mai întâi cu noi, înainte de a depune orice plângeri la A.N.S.P.D.C.P. Protecția datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi și vom lua toate masurile necesare pentru a soluționa orice problemă cu privire la controlul și securitatea datelor dumneavoastră. De asemenea, vă puteți adresa cu diverse întrebări și către A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protecției datelor din România. Puteți găsi unele ghiduri și linii directoare privind drepturile dumneavoastră pe pagina web a autorității http://www.dataprotection.ro/.

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Conciliere clienți nemulțumiți

Dacă apar probleme cu o comandă puteti lua legătura cu dna. Adina Rachiteanu: office@armedicalcosmetic.ro , tel. 0728 556 595, Termenul maxim pentru răspuns este de 48 de ore la mesajele primite pe email.

Prezenta Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. Pentru a fi informat cu privire la eventuale modificari importante care pot avea un impact asupra prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugam sa consultați periodic pagina web a companiei www.armedicalcosmetic.ro

MODIFICĂRI ADUSE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL își rezervă dreptul în orice moment (a) de a revizui sau modifica politica de confidențialitate (b) de a schimba site-ul, inclusiv de a elimina sau întrerupe continuitatea conținutului sau specificațiilor site-ului, restricționând orele de disponibilitate sau de a limita utilizarea permisă. Politica de confidențialitate poate fi modificată de SC ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL în orice moment prin publicarea politicii modificate pe site, fără notificare prealabilă.

Litigii

Orice litigiu apărut în utilizarea serviciului www.armedicalcosmetic.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane.

Contact: 0728 55 65 95 Adina Rachiteanu / office@armedicalcosmetic.ro

Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului: 021/9551 /

http://www.anpc.gov.ro/