Politică de rambursări și returnări

RETURNAREA PRODUSELOR

Condiții pentru returnarea produselor În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

Dacă in momentul recepționarii produselor cosmetice comandate online acestea nu corespund comenzii efectuate, avem rugămintea ca in termen de maxim 24 de ore de la data recepționarii produselor sa ne anunțați prin e-mail la comenzi@armedicalcosmetic.ro.

In cazul in care ați primit coletul/produsele si nu ați sesizat defecte vizibile de fabricație, însă totuși optați pentru returnarea produselor, compania noastră își rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor produse care prezintă urme de deteriorare si nu sunt in perfecta stare, cu toate caracteristicile avute la livrare.

Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor fără penalități si fără invocarea unui motiv, se poate efectua in următoarele condiții:

  • Starea produselor achiziționate trebuie sa fie la fel ca la achiziționarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie menținute intacte.
  • In cazul tuturor produselor, folosirea lor (pana si numai o singura data) nu se mai permite returnarea lor.
  • Produsele vor fi returnate cu toate documentele însoțitoare (factura, certificate etc), prin intermediul aceluiași serviciu de curierat prin care s-a făcut livrarea, în interiorul termenului enunțat anterior (14 zile).
  • In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfăcut – produsul trebuie returnat sigilat.

Nu sunt acceptate la returnare produsele care nu respecta aceste cerințe.

Compania noastră vă garantează ca in termen de cel mult 14 de zile de la data returnării produselor veți primi înapoi suma de bani reprezentând contravaloarea produselor returnate, prin mandat poștal sau transfer bancar, in funcție de modalitatea de returnare pe care o veți agrea cu operatorii noștri.

In toate cazurile returnării/înlocuirii  produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

LINK DONLOAD: FORMULAR DE RETUR

COMPLETEAZA ONLINE: FORMULAR DE RETUR

Coș de cumpărături

cart

Nu sunt produse în coș!