Servicii

Carboxiterapie

CARBOXITERAPIE

 Carboxiterapia – dioxidul de carbon ca și metodă curativă, s-a aplicat în cadrul terapiilor balneoterapeutice încă din 1932.

În dermatologia estetică, această metodă poate fi aplicată ca și tratament de rejuvenare și este utilizată în principal pentru a stimula restructurarea colagenului intradermal.

Studii medicale au arătat că aplicarea de dioxid de carbon stimulează circulația sângelui. Acest gaz invizibil și fără miros, parte a aerului pe care-l respirăm este activat pe suprafața pielii folosind produse patentate.

  Cum funcționează  carboxiterapia?

 • Carboxiterapia folosește principiul fiziologic cunoscut ca “descărcare de oxigen”.
 • Expunerea țesutului la dioxid de carbon stimulează imediat circulația sângelui în zona afectată.
 • Acesta provoacă eritrocitele să descarce oxigen (O2) și să absoarbă dioxid de carbon (CO2), țesutul devenind astfel mai oxigenat și dioxidul de carbon fiind eliminat prin sistemul respirator.

Carboxiterapia non-invazivă, sprijină metabolismul celular și crește oxigenarea intensivă a țesutului, asigurând în același timp o hidratare profundă. Pielea devine vizibil și instant mai luminoasă, mai curată, mai tonifiată și mai suplă după prima utilizare.

Beneficiile si avantajele corboxiterapiei

 • Creșterea elasticității pielii
 • Atenuarea ridurilor adânci și de expresie
 • Crește luminozitatea pielii
 • Redimensionarea porilor
 • Tratament edeme / echimoze
 • Tratamentul acneei
 • Reducerea aspectului celulitei
 • Tratamentul vergeturilor

Contraindicații

 • Acnee activă, în special leziuni inflamatorii
 • Herpes activ sau alte infecții localizate în zona de tratament, inclusiv negi
 • Boli cronice de piele moderate până la severe, cum ar fi eczeme sau psoriazis
 • Rozacee și cuperoză
 • Sarcina si alăptarea

Întrebări  frecvente

 • Ce presupune tratamentul de carboxiterapie?

Tratamentul tradițional de carboxiterapie implică injectarea de gaz CO2 în straturile superioare ale pielii. Este utilizat în tratamentul celulitei, îmbătrânirea prematură a pielii, tratamentul acneei, a pungilor de sub ochi, etc.

Cunoscând faptul că o mulțime de pacienți evită carboxiterapia datorită neplăcerii injecțiilor, CLINICCARE™ a dezvoltat o metodă alternativă de a administra CO2 într-un mod localizat. Gelul CLINICCARE™ conține o cantitate mare de CO2 și alte ingrediente active ce pot fi aplicate pe față sau pe corp.

Se aplica pe piele un strat uniform de gel de carboxiterapie. Peste gel se aplica o  mască activatoare care se presează ferm. Activarea gelului de carboxiterapie    generează o cantitate  mare de CO2 în contact cu pielea. Datorita formulării complexe a gelului, acesta generează bule  care conțin ingredienți activi ce stimulează pielea.

 • Cat de curând se vor vedea rezultatele după tratamentul de carboxiterapie?

Carboxiterapia este o opțiune excelentă pentru persoanele care caută tratamente ce oferă rezultate instantanee. După un tratament veți vedea rezultate imediate, inclusiv o nuanță mai uniformă a pielii, netezirea ridurilor fine și o piele extrem de luminoasa. Rezultatele sunt cumulate, așa că, cu cât vii mai mult pentru carboxiterapie, cu atât te vei bucura mai constant de o piele luminoasa, tânără și fermă.

 • Câte tratamente cu carboxiterapie sunt necesare?

În funcție de rezultatele dorite, poate fi necesară o serie de 4 – 8 tratamente de carboxiterapie neinvazivă, iar tratamentele pot fi efectuate o dată la 7 până la 14 zile. Efectele unui tratament de Carboxiterapie sunt cumulative – fiecare tratament ulterior îmbunătățește rezultatele celui precedent.

  Declinarea răspunderii

Rezultatele tratamentului vor varia, discutați cu cosmetologul pentru a vedea dacă acest tratament sau procedură este potrivită pentru dvs.

 

Fă o programare

Te invităm la o consultație gratuită!

Programează-mă
AR Medical Cosmetics - Tratamente de cosmetică medicală
FRUMUSEȚE ADAPTATĂ PENTRU TINE

Simte-te frumos, pe dinăuntru și pe dinafară

La AR Medical Cosmetic, înțelegem că frumusețea nu este unică pentru toți, de aceea oferim tratamente de înfrumusețare personalizate pentru nevoile dumneavoastră individuale. Toate tratamentele noastre sunt efectuate cu echipamente de calitate medicală și tehnologie avansată.

Programează-ma

Cosmetice Profesionale
Avansate

Cosmeceutice de tehnologie avansată, cu efecte imediate și vizibile.

Echipamente
de calitate

Tratamente efectuate cu echipamente de calitate medicală.

Tratamente
premium

Produse de calitate și multe brand-uri premium.

Suport
specializat

Suport de specialitate gratis apelând numărul nostru.

Testimoniale clienți

Lucrăm cu pasiune și clienții apreciază serviciile noastre

Testimoniale
Frumusețe adaptată pentru tine

Programează-te online

Programare

  Te vom contacta prin email sau telefon pentru a confirma programarea ta.