Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII

Termeni și condiții de utilizare AR Medical Cosmetic

(www.armedicalcosmetic.ro)

Condiții generale

Folosirea website-ului www.armedicalcosmetic.ro. (denumit în continuare „site”) constituie acceptul dumneavoastră privind respectarea termenilor și condițiilor de mai jos (denumit în continuare „contract”). Termenii și condițiile se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit in continuare „dumneavoastră” sau “client”) către societatea SC ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL, denumită în continuare „vânzător”, pe site-ul www.armedicalcosmetic.ro sau pe versiunea pentru mobil a site-ului, și se aplică oricărei alte înțelegeri încheiate între client și vânzător.

Datele de identificare ale vânzătorului

AR Medical Cosmetic reprezentată prin SC ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL

Sediul social: Str. N. Titulescu, nr.9, Bacău, România

Cod unic de înregistrare: RO 15266478

Registrul Comerțului: J04/230/2003

Capital Social: 3000 Lei

Sediul operațional (punct de ridicare comenzi plasate pe site): Str. Titulescu, nr. 9, Bacău, Bacău, România

Telefon: 0728 556 595

E-mail: office.armedicalcosmetic.ro

Serviciul Clienți: luni – vineri între 10 – 18, cu excepția sărbătorilor legale

Doar persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani, care nu se afla sub tutelă și care au o adresă de domiciliu sau altă adresa în România, pot plasa o comanda. Fiecărei comenzi i se vor aplica Termenii și Condițiile specificate în contractul de mai jos, la momentul plasării comenzii.

Prin accesarea, utilizarea sau obținerea oricărui conținut date materiale, informații, produse sau servicii, sunteți de acord să respectați acest contract. Vânzătorul își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și de a retrage în parte sau în întregime din prezentul contract, în mod unilateral fără a fi necesar acordul prealabil al utilizatorului. Accesând pagina „Termeni și condiții” puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor din prezentul contract. Înainte de plasarea unei comenzi clientul va confirma că a citit, a înțeles și este de acord cu termenii și condițiile contractuale.

Drepturile de autor

Produsele comercializate pe site-ul armedicalcosmetic.ro sunt originale. Întregul conținut al armedicalcosmetic.ro este protejat conform legii dreptului de autor și a legilor privind dreptul la proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente aparținând site-ului www.armedicalcosmetic.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Conținutul acestui website (text, grafică, logo, icon-uri, imagini) sunt proprietatea S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL și cad sub incidența dreptului de autor prevăzut de legea română.

Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de AR Medical Cosmetic cu acceptul autorilor menționați la sfârșitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele și sloganele partenerilor și colaboratorilor noștri le aparțin acestora, și sunt reproduse cu acceptul lor.

Site-ul armedicalcosmetic.ro nu își asumă răspunderea pentru inexactitatea sau pierderea informațiilor publice de pe site, nu poartă răspunderea pentru informațiile introduse pe site de persoane fizice sau juridice care folosesc serviciile de pe site si nici nu oferă garanție, expresă sau implicită, privind materialele informative de pe site.

Fotografiile prezentate pe site au titlu informativ, armedicalcosmetic.ro nu răspunde de schimbările pe care furnizorul le poate face pentru ambalaj și prezentarea produsului. armedicalcosmetic.ro nu răspunde juridic pentru informațiile pe care furnizorul i le oferă spre a fi afișate.

În situația în care doriți să raportați orice problemă legată de drepturile de proprietate intelectuala, vă rugăm să ne scrieți la adresa office@armedicalcosmetic.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0728.55 65 95 – Adina Rachiteanu.

Declinarea răspunderii

 • Utilizarea acestui site și toate informațiile prezentate, descărcate sau accesate de pe acest site sunt oferite ca atare, fără garanții de orice fel. Informațiile conținute pe site sunt folosite de vizitatori pe propriul lor risc.
 • armedicalcosmetic.ro nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte cauzate și reieșite din utilizarea acestui site.
 • armedicalcosmetic.ro nu va fi responsabil pentru probleme sau disfuncționalități ale sistemelor de internet, furnizorilor de acces pe internet, calculatoare, echipamente sau alt element ce poate cauza stricăciuni ca rezultat al utilizării acestui site.
 • armedicalcosmetic.ro își rezervă dreptul să modifice pagini de pe site, să le oprească temporar sau permanent, sau să interzică accesul, fără o notificare în prealabil către utilizatori.

Garanția produselor

Produsele cumpărate prin intermediul armedicalcosmetic.ro beneficiază de garanția obișnuită pe o perioadă determinată a fiecărui produs în parte. Astfel, fiecare produs livrat va fi însoțit de certificatul de garanție sau perioada de valabilitate, în funcție de fiecare producător.

Garanția legala de conformitate

Condițiile de garanție sunt in conformitate cu OUG 140/2021.

S.C. ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL implementează intern campanii de newsletter.

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa office@armedicalcosmetic.ro.

În cazul în care ne veți furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informații specifice sau oferte, facturare.

De asemenea pentru a susține relația comercială cu dvs., vă putem contacta în legătura cu o ofertă AR Medical Cosmetic, care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților noștri.

Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.

Date non-personale colectate automat

Când accesați paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care ați venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate).

Noi putem utiliza aceste date și distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracție a paginilor noastre de internet și pentru a le îmbunătăți performanța sau conținutul.

Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, AR Medical Cosmetic, utilizează măsuri de securitate tehnice și organizatorice dintre care enumeram:

 • accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;
 • toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;
 • accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;
 • la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date.
 • printarea datelor este făcută doar de la echipamentele societății, de către angajați desemnați.

Linkuri către alte pagini web

Paginile web ale AR Medical Cosmetic conțin linkuri către alte pagini web. AR Medical Cosmetic nu răspunde pentru practicile de securitate sau de conținutul altor pagini web.

Întrebări/comentarii si exercitarea drepturilor

AR Medical Cosmetic va răspunde la toate solicitările rezonabile pentru a revedea și datele dvs. personale, pentru a corecta, modifica sau șterge orice neregularități. Dacă aveti orice fel de întrebări sau comentarii în legătură cu Politica de securitate a datelor personale de la AR Medical Cosmetic (de ex. revederea sau actualizarea datelor dvs. personale), vă rugăm să ne contactați.

Obligațiile utilizatorilor

Utilizatorii sunt răspunzători de informațiile furnizate la crearea contului pe armedicalcosmetic.ro, precum și de modul cum îl administrează si cum își păstrează și folosesc parola. armedicalcosmetic.ro nu își asumă răspunderea dacă utilizatorul își înstrăinează sau divulgă parola unei terțe persoane și de accesarea contului de către alte persoane decât utilizatorul contului.

Utilizatorii au obligația să respecte următoarele reguli în folosirea serviciului armedicalcosmetic.ro:

 • Nu vor încărca viruși, troieni sau alte scripturi pe site și nu vor încerca să obțină acces la servere, computer, conturi sau baze de date.
 • Nu vor încărca, posta sau comenta pe site mesaje sau poze ce au un conținut discriminatoriu, rasist, amenințător, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
 • Nu vor încălca drepturile de proprietate individuală, drepturile de confidențialitate, sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalți.
 • Nu vor oferi informații false despre ei și nu vor încerca să ne înșele asupra identității și nici să se folosească pentru a prelua date de la alți utilizatori fără consimțământul acestora, sau de a trimite mesaje de tip spam. armedicalcosmetic.ro își rezervă dreptul să blocheze accesul și să șteargă contul celor care nu respectă aceste obligații. Orice încercare de a accesa datele personale ale altor utilizatori, baza de date a site-ului este considerată tentativă de fraudă a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Atenționare privind produsele și sfaturile prezentate pe site

Acest site nu oferă consiliere medicală și nici nu încearcă să pună diagnostic sau să trateze probleme ale pielii sau afecțiunile cutanate. Dacă aveți o problemă medicală privind pielea dumneavoastră, consultați un medic sau un dermatolog. Toate produsele trebuie folosite conform instrucțiunilor prezentate în detaliu pe acest site. Produsele cosmetice nu vindecă afecțiunile pielii.

Testează orice produs nou pe o zonă restrânsă de piele timp de mai multe zile, în special produsele cu ingrediente care au avertizări de aplicare. Întrerupeți folosirea oricărui produs care provoacă iritație (roșeață, mâncărime, usturime, descuamare sau orice alte simptome).

Informația furnizată de acest site sau de către companie, nu înlocuiește vizita la dermatolog sau la medicul dumneavoastră și nu trebuie interpretată ca fiind consiliere medicală.

Produsele cosmetice etichetate pentru toate tipurile de ten nu pot fi potrivite tuturor persoanelor care le încearcă. Fiecare tip de ten reacționează diferit la anumite produse și ingrediente.

Atenționare privind informația și conținutul prezentate pe site

Scopul acestui site este de a prezenta ideile și percepțiile autorului în ceea ce privește marketing-ul, vânzarea și folosirea produselor cosmetice. Unicul scop al autorului este de a prezenta consumatorului informație și consiliere privind achiziția de produse destinate machiajului și îngrijirii pielii. Informațiile și recomandările prezentate reflectă strict opiniile, percepțiile și cunoștințele autorului privind subiectul și produsele menționate.

Este dreptul inalienabil al fiecăruia de a judeca produsele conform propriilor criterii și de a nu fi de acord cu autorul. Mai mult de atât, pentru că pielea fiecăruia poate și probabil chiar va reacționa la un anumit stimul extern la un moment dat, orice produs poate cauza o reacție negativă pe piele la un moment sau altul. Dacă dezvoltați o sensibilitate a pielii la utilizarea unui produs cosmetic, opriți folosirea acestuia imediat și consultați medicul. În cazul în care aveți nevoie de consiliere medicală privind pielea dumneavoastră, consultați un medic sau un dermatolog.

Garanția, cu privire la conținutul site-ului

Conținutul acestui site este furnizat „așa cum este” și fără garanții de orice fel, fie ele precizate în mod expres sau subînțelese. Produsele vândute prin intermediul site-ului sunt vândute „așa cum sunt”, fără garanții de orice fel, fie ele precizate în mod expres sau subînțelese. Conform măsurilor permise de legea în vigoare, AR Medical Cosmetic și SC ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL renunță la toate garanțiile, exprimate sau insinuate, inclusiv dar fără a se limita la garanțiile implicate ale comerțului, titulaturii și non-infringement ale unui scop în particular.

Singura soluție privind posibilele nemulțumiri în legătură cu acest site o reprezintă încetarea folosirii site-ului. Prin folosirea acestui site acceptați că folosirea site-ului se face pe propriul risc. SC ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL nu este responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu, fie el direct, indirect, accidental, consecvențial, special, ofensator, indiferent că acesta reiese din contract, neglijență, răspunderea strictă sau orice altă posibilitate, în legătură cu Site-ul, cu conținutul acestuia sau a produselor vândute și descrise pe site, chiar dacă este exprimată posibilitatea unui astfel de prejudiciu. În nicio împrejurare răspunderea SC ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL către un utilizator al site-ului nu va depăși sumă plătită de utilizator pentru accesarea site-ului sau pentru achiziția de produse vândute în cadrul lui.

Plasarea comenzilor pe site

Pentru plasare comenzilor pe site este necesar să creați un cont sau să finalizați o comandă cu statut de ‘guest’. Pentru plasarea comenzilor se vor solicita anumite informații inclusiv, dar fără a se limita la adresa de e-mail și numărul de telefon. Datele dumneavoastră personale vor fi tratate confidențial de SC ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL. De asemenea considerăm acceptul dumneavoastră privind informațiile furnizate ca fiind precise, complete și actuale. Totodată, sunteți de acord să achitați toate taxele ce pot apărea datorită altor utilizatori ai contului dumneavoastră.

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în Ron (lei) și conțin TVA (taxă pe valoare adăugată). SC ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând prețurile de pe site.

La finalizarea comenzilor clientul poate achita comanda Plata cu numerar la livrare (ramburs) Livrarea este gratuită la comenzi de minim 300 lei.

Plata online (tranzacție online/direct pe site), folosind un card bancar Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, prin sistemul securizat oferit de procesatorul de plăți NETOPIA Payments.
Plata online este securizată, iar datele cardului bancar nu sunt stocate sau vizualizate de către vânzător.

Clientul poate efectua comenzi pe Site, prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate mai sus. Prin finalizarea comenzii cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii. Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul consimte că vânzătorul poate sa îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea cumpărătorului.

Disponibilitatea ofertelor și produselor

Ofertele prezentate pe site sunt în permanență supuse modificărilor, astfel încât produsele afișate pot exista sau nu în stoc, o infirmare în acest sens urmând a fi comunicată ulterior.

După plasarea comenzii de către utilizator, vânzătorul va transmite un e-mail de confirmare a primirii comenzii. Ulterior primirii comenzii vânzătorul va verifica disponibilitatea produselor și va comunica, dacă este cazul, indisponibilitatea anumitor produse.

Prezentarea produselor pe site-ul www.paulaschoice.ro nu este o ofertă în sensul legal și nu are efecte legale, fiind doar un catalog online de prezentare. Includerea oricăror produse sau servicii pe site la un moment dat nu implică și nu garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în permanență/în orice moment. Vânzătorul își rezervă dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Toate ofertele speciale sunt prezentate pe site pe pagina dedicată, cu toate condițiile de aplicare, Vânzătorul își rezervă dreptul de a înceta în orice moment sau de a modifica aceste oferte speciale, mai puțin pentru comenzile deja achitate.

Carduri cadou

Cardurile cadou sunt cupoane digitale cu valoare, care se pot folosi în perioada de valabilitate pentru plata integrală sau parțială a comenzilor plasate pe site. Cardurile cadou sunt valabile 60 de zile de la data emiterii și se trimit destinatarului prin e-mail în format digital, după confirmarea achitării comenzii.

Cardurile cadou nu se pot folosi pe comenzi deja plasate pe site și nu se pot preschimba în bani. Se pot folosi mai multe carduri cadou pe o singură comandă, iar un card cadou se poate folosi pe mai multe comenzi în perioada de valabilitate. Poți cumpăra mai multe carduri cadou într-o singură comandă și poți achita comanda online cu cardul bancar sau prin transfer bancar. Ofertele disponibile pe site nu se aplică la achiziționarea cardului cadou.

Cardurile cadou expirate și nefolosite devin inactive și nu se pot reactiva. Suma achitată pentru cardurile cadou nefolosite în perioada valabilității nu se returnează.

Politica de confidențialitate

Sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate regăsită în anexa acestui contract, Politica de confidențialitate, ați citit și înțeles toate informațiile necesare. De asemenea, prin acordul cu Termenii și condițiile noastre înțelegeți și sunteți de acord cu procesarea datelor personale în scopul facturării și expedierii coletelor aferente comenzilor dumneavoastră.

Modalitatea de livrare a produselor

Produsul este livrat la adresa stabilita de dumneavoastră in maxim 2-4 zile lucrătoare, dacă acesta se afla in stoc.

In perioada Sărbătorilor legale si a reducerilor, exista posibilitatea sa intervină întârzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile.

Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda, prin curierat rapid.

Destinatarul este responsabil pentru plata transportului produselor comandate.

Pentru comenzile mai mari de 300 RON plata transportului este gratuită!

Nu ne asumam responsabilitatea pentru produsele care se deteriorează in urma transportului dar va asiguram ca facem tot posibilul pentru a ambala corespunzător produsele comandate si livrate prin serviciile de curierat.

Răspunderea pentru deteriorarea produsului sau coletului trimis de către noi, revine companiei de curierat, conform legislației in vigoare.

Nu ne asumam răspunderea pentru situația in care coletul se întoarce înapoi la noi pentru ca adresa din comanda este greșita sau destinatarul nu si-a ridicat coletul. Obligația clientului este de a trece adresa corecta in comanda si de a ridica coletul expediat de către noi. Returnarea sumei plătite in avans se poate face la cererea expresa a clientului in scris, însă clientul este eligibil a primi suma rămasa după ce vom scădea cheltuielile legate de returul coletului.

RETURNAREA PRODUSELOR

Condiții pentru returnarea produselor. În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

Dacă in momentul recepționarii produselor cosmetice comandate online acestea nu corespund comenzii efectuate, avem rugămintea ca in termen de maxim 24 de ore de la data recepționarii produselor sa ne anunțați prin e-mail la vânzări@armedicalcosmetic.ro.

In cazul in care ați primit coletul/produsele si nu ați sesizat defecte vizibile de fabricație, însă totuși optați pentru returnarea produselor, compania noastră își rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor produse care prezintă urme de deteriorare si nu sunt in perfecta stare, cu toate caracteristicile avute la livrare.

Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor fără penalități si fără invocarea unui motiv, se poate efectua in următoarele condiții:

 • Starea produselor achiziționate trebuie sa fie la fel ca la achiziționarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie menținute intacte.
 • In cazul tuturor produselor, folosirea lor (pana si numai o singura data) nu se mai permite returnarea lor.
 • Produsele vor fi returnate cu toate documentele însoțitoare (factura, certificate etc), prin intermediul aceluiași serviciu de curierat prin care s-a făcut livrarea, în interiorul termenului enunțat anterior (14 zile).
 • In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfăcut – produsul trebuie returnat sigilat.

Nu sunt acceptate la returnare produsele care nu respecta aceste cerințe.

Compania noastră vă garantează ca in termen de cel mult 14 de zile de la data returnării produselor veți primi înapoi suma de bani reprezentând contravaloarea produselor returnate, prin mandat poștal sau transfer bancar, in funcție de modalitatea de returnare pe care o veți agrea cu operatorii noștri.

In toate cazurile returnării/înlocuirii produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Conciliere clienți nemulțumiți

Daca apar probleme cu o comanda puteti lua legătura cu dna. Adina Rachiteanu: 0728 55 65 95 / office@armedicalcosmetic.ro. Pentru sesizările prin email vom răspunde in 48 de ore, mesajelor dumneavoastră.

Litigii

Orice litigiu apărut în utilizarea serviciului armedicalcosmetic.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane.

Contact: 0728 55 65 95 Adina Rachiteanu /office@armedicalcosmetic.ro

Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului: 021/9551 / http://www.anpc.gov.ro/

 

 

 

 

 

 

Fă o programare

Te invităm la o consultație gratuită!

Programează-mă
AR Medical Cosmetics - Tratamente de cosmetică medicală