Servicii

Rutina de îngrijire a pielii

RUTINA DE INGRIJIRE A PIELII

 Cel mai bun mod de a trata pielea este de a preveni problemele care apar.   Deși eficienta tratamentelor efectuate in cabinetul de cosmetică medicala este dovedita, rutina de îngrijire zilnică este foarte importantă și necesară.

Rutina de îngrijire a pielii implică o serie de pași care trebuie urmați in mod regulat. Persoanele care se îngrijesc corect, rutina lor, include tratamente in cabinete și clinici specializate.

Consultații personalizate pentru  rutina de îngrijire a pielii

 Pentru a ajuta pacienții/clintii să dezvolte rutine eficiente de îngrijire a pielii, AR Medical Cosmetic  oferă consultații personalizate care se concentrează pe nevoile unice ale pielii. Facem acest lucru deoarece, de prea multe ori, persoanele  primesc sfaturi de îngrijire a pielii din surse non-profesionale. Cu toate acestea, deși unele dintre aceste surse pot oferi idei bune, acestea sunt rareori bazate pe fapte sau o înțelegere profundă a îngrijirii pielii.

Așadar apelând la o consultație de specialitate oferită de un specialist in cosmetologie. Iată câteva beneficii pentru o rutină de îngrijire a pielii corectă:

  • Posibilitatea de a pune întrebări: Dacă aveți întrebări despre ce produse sau ingrediente pot fi cele mai potrivite pentru pielea dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă răspunde la întrebări de către un profesionist.
  • Sugestii personalizate de produse: În funcție de tipul de piele, de problemele existente, de dorința expresă a pacientului/clientului, va putem recomanda cele mai potrivite produse pentru pielea dvs.
  • Sugestii personalizate de rutină de îngrijire a pielii: Nu este suficient să aveți la dispoziție doar cele mai bune produse de îngrijire a pielii. Știind cum să utilizați aceste produse este, de asemenea, o parte esențială a oricărui regim de îngrijire a pielii. În timpul consultației, vă putem ajuta să înțelegeți cele mai bune practici despre cum să aplicați produsele. În ce ordine să le  aplicați, când să le aplicați, cum să faceți o demachiere corectă și multe altele.
  • Direcționarea problemelor specifice: Consultațiile de îngrijire a pielii sunt o modalitate excelentă de a dezvolta o rutină pentru probleme specifice de îngrijire a acesteia. Vă putem ajuta să selectați produsele adecvate pentru prevenirea problemelor  și a efectelor îmbătrânirii pielii. Vă învățăm cum să le utilizați în mod corespunzător.

Beneficii pe termen lung

Având o   rutină eficientă de îngrijire a pielii,  vă poate oferi beneficii pe termen lung. De exemplu, discutând în mod obișnuit cu pacienții/clienții noștri care au o dilema referitor la machiaj si protecția SPF.

Din păcate, prea multe persoane cred că utilizarea machiajului care are  SPF, înseamnă că pielea lor este complet protejată. Acest lucru nu este adevărat. Mulți pacienți/clienți care ne vizitează pentru o consultație de rutină de îngrijire a pielii sunt surprinși să afle că machiajul lor îi protejează doar de radiațiile UVA (nu UVB) și oferă protecție doar timp de aproximativ două ore! Asta înseamnă că pielea lor este grav afectată de soare și nici măcar nu cunosc acest lucru! Acesta este doar unul dintre multele mituri pe care vă putem ajuta să le risipiți. În timpul programării personalizate, vă ajutăm să dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii care funcționează cu adevărat pentru dvs.

Declinarea răspunderii

Rezultatele  vor varia, discutați cu cosmetologul pentru a vedea dacă recomandările pentru rutina de îngrijire a pielii sunt potrivite pentru dvs.

 

Fă o programare

Te invităm la o consultație gratuită!

Programează-mă
AR Medical Cosmetics - Tratamente de cosmetică medicală
FRUMUSEȚE ADAPTATĂ PENTRU TINE

Simte-te frumos, pe dinăuntru și pe dinafară

La AR Medical Cosmetic, înțelegem că frumusețea nu este unică pentru toți, de aceea oferim tratamente de înfrumusețare personalizate pentru nevoile dumneavoastră individuale. Toate tratamentele noastre sunt efectuate cu echipamente de calitate medicală și tehnologie avansată.

Programează-ma

Cosmetice Profesionale
Avansate

Cosmeceutice de tehnologie avansată, cu efecte imediate și vizibile.

Echipamente
de calitate

Tratamente efectuate cu echipamente de calitate medicală.

Tratamente
premium

Produse de calitate și multe brand-uri premium.

Suport
specializat

Suport de specialitate gratis apelând numărul nostru.

Testimoniale clienți

Lucrăm cu pasiune și clienții apreciază serviciile noastre

Testimoniale
Frumusețe adaptată pentru tine

Programează-te online

Programare

    Te vom contacta prin email sau telefon pentru a confirma programarea ta.